Szerzői jogok

Szerzői jogok

Az oldalon megjelent minden tartalom (beleértve a könyveket és a hozzászólásokat is) felhasználói tartalomnak minősül. A felhasználói tartalmakért az oldal adminisztrátorai semmilyen felelősséget nem vállalnak. Bármilyen probléma esetén fordulj az adminisztrátorhoz a lenti „Kapcsolat” menüpont segítségével.

Az oldalon megjelenhetnek durva, obszcén, erőszakos vagy pornográf tartalmak, írójuk művészi beállítottságától függően. Az ilyen tartalmakat igyekszünk a megfelelő címkékkel ellátni, hogy könnyen megkülönböztethetőek legyenek. Ha érzésed szerint hibás címkézésre bukkansz, azt is jelezheted az adminisztrátornak.

 

Hozzászólások:

Az oldalon tilos bármilyen sértő vagy jogszabályba ütköző hozzászólás elküldése. Ha ilyen hozzászólást észlelsz, értesítsd az adminisztrátort. Az új hozzászólásokról e-mail értesítést kaphatsz, ha kéred. Ha le szeretnél iratkozni, és nem találod a megfelelő beállítást, keresd az adminisztrátort.

 

Egyéb tartalom:

Az oldalon megjelenő tartalmak tulajdonosa a tartalom oldalán megjelölt szerzője. Ha a szerző másképp nem rendelkezik, az oldalon közzétett tartalom minden szerzői joga őt illeti meg. Az oldalon megjelenő tartalmak szerzői dönthetnek úgy, hogy egyes szerzői jogaikról lemondanak, illetve a tartalmat a Creative Commons licenc fennhatósága alá helyezik. Erről a tartalom alján kaphatsz bővebb felvilágosítást.

Az oldalon megjelenő bármilyen tartalom másolása, közzététele, értékesítése tilos a tartalom szerzőjének írásos hozzájárulása nélkül, ha a szerző másképpen nem rendelkezik. Személyes felhasználásra (olvasásra) letöltheted és magaddal viheted az oldalon megjelent tartalmakat.

 

Íróknak:

Az oldalra kizárólag olyan tartalmat tölthetsz fel, aminek szerzői jogai felett rendelkezel (jó esetben te vagy a szerzője). Felelős vagy érte, hogy az általad feltöltött tartalmakat ellásd a besorolásuknak megfelelő címkékkel, hogy az olvasók a tartalmak között eligazodjanak. Különösen ügyelj a korhatárt megadó címkék megfelelő használatára!